Heb je ook zoveel zin om iets creatiefs te doen? Dat komt goed uit. Wij hebben alles wat je nodig hebt om te kleuren, schilderen, kleien en knutselen. Ons speelgoed is altijd een leuk cadeau voor je vriendjes en vriendinnetjes. En leuk om cadeau te krijgen natuurlijk! 

Vingerverf en plakkaatverf, kleurpotloden en viltstiften, krijtjes, klei… Je hoeft je in ieder geval nooit te vervelen. We maken al onze knutselmaterialen zelf in onze fabriek in Nederland. Zo zorgen we ervoor dat je veilig kunt spelen met goede producten. Wees niet bang als je een beetje knoeit: onze knutselmaterialen zijn goed afwasbaar en uitwasbaar.

Naast losse knutselmaterialen hebben we ook hobbysetjes die helemaal compleet zijn. Daarmee maak je altijd iets moois! Of je nu houdt van gips setjes, sieraden maken of borduren. Er is altijd wel iets leuks voor jou! Houd je meer van stoere thema’s? Kies dan voor constructiesets, dino’s en auto’s!

Gieten en schilderen – Eenhoorns

Houd jij ook zo van unicorns? Met deze set van SES Creative maak je eenvoudig allerlei leuke unicorns beeldjes van gips. Giet het gips in de mal en laat het uitharden. Pak dan de bijgeleverde verf erbij en schilder de unicorns in je favoriete kleuren. Leuk om te doen en een super resultaat!

Populair bij Knutselen