Ik leer dinosaurussen

Leer de complete wereld van dinosaurs kennen met de Ik leer dinosaurussen set! Door middel van plakken, kleuren en puzzelen leer jij alles over de dino’s. Je leert hoe dino’s eruit zagen, wat ze precies aten en hoe ze te herkennen zijn. Zo leer binnenkort een Triceratops of Apatosaurus meteen te herkennen!

Strijkkralen – Dino wereld

Hoe gaaf zijn deze dino’s? Met deze strijkkralen set van Beedz kun jij met 2100 strijkkralen deze gevaarlijke dino’s maken! Maar dat niet alleen, volg de voorbeelden en maak ook een vulkaan of geef de dino’s eieren! Zo leg jij met Beedz een wereld vol dino’s.

Mega glowing T-Rex world

Wie wil nou niet een mega grote T-Rex boven je bed, die in de nacht oplicht? Deze T-Rex is supergroot en glow in the dark! Hij komt samen met een glow in the dark Pterosaurus en 15 glow in de dark sterren. Versier je bureau, kamer of plafond met deze te gekke oplichtende dino’s en … Continued

Glowing dino’s

Met deze Glowing Dino’s tover jij jouw slaapkamer om tot een heus verlicht dinopark. Combineer jouw favoriete dino’s met elkaar en wacht tot het donker is om alle dino’s te zien oplichten. Deze set bestaat uit 24 dino stickers en dubbelzijdige foam plakkers die je kunt bevestigen aan de muur. Door het speciale Glow in … Continued

Dino bubbles bellenblaas

Bellen blazen is leuk, maar bellen blazen met een dino? Dat is écht leuk! Maak de mooiste stevige bellen met de bellenblaas van SES en gebruik de dino tool!

Bubble happer dino bellenblaas

Deze happige dino heeft één doel en dat is alle bellen kapot bijten! Met de 200 ml Mega bubbles bellenblaas, ontwikkelt door SES Creative, kunnen stevige bellen worden geblazen. Is de T-Rex sterk en snel genoeg om ze allemaal op te eten?

Dino bad bruisbal surprise

Een verrassing in bad, met deze dino bruisbal! Deze bruisbal kun je laten vallen in een vol bad, waarna de meest mooie kleuren omhoog komen. Maar niet alleen de kleuren maken het bad een feest, het hoogtepunt is natuurlijk de verassing die uit deze bruisbal verschijnt! Welke verrassing zou er in jouw bruisbal zitten?

Houten dino glow in the dark

Cool, met deze knutselset kun jij je eigen dino maken! Zet eerst de houten dino in elkaar. Welke kleur geef jij jouw dino? Met de bijgeleverde zes kleuren verf bepaal jij dat zelf! De dino wordt nog gaver met de bijgeleverde glow in the dark stickers. Zo zie je overdag je zelf geknutselde dino en … Continued

Jurassic dino wereld – Speelkoffer

Leef je helemaal uit met deze luxe speelkoffer van SES Creative! Met deze themakoffer creëer je je eigen te gekke dino speelwereld. Klei de mooiste, rotsen, vulkanen, sporen en bladeren met de drie kleuren klei en beleef eindeloos speelplezier met de zes meegeleverde dinosauriërs. De speelkoffer neem je met gemak overal mee naar toe! Alle … Continued

Slime – T-rex 2x120gr

Twee potjes kant en klaar slijm met verschillende structuren. Een potje met dikke, rekbare, rode putty en een potje met vloeibaar, glibberig groen slijm. Extra leuk: in het groene slijm vind je ook nog een dino! En fijn voor papa en mama: alle slijm van SES Creative is veilig en goed uitwasbaar.

Gieten en schilderen – Dino’s

Maak de mooiste beeldwerkjes van gips met SES Creative. Deze gipsen dinosauriërs giet je in de bijgeleverde mallen. Daarna beschilder je ze in natuurlijke kleuren. Zo komen de dinosauriërs tot leven.

Metaal constructieset dino

Dino liefhebbers opgelet. Met deze metaal constructieset van SES bouw je de stoerste dino’s. Schroef de foam en metaal onderdelen in elkaar met de boutjes, moertjes. Kies je voor de T-rex of Stegosaurus? Urenlang knutselplezier!