Welkom in de wondere wereld van Tiny talents!

Speelgoed speciaal ontworpen voor jonge kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 3 jaar, waarbij de ontwikkeling van het kind centraal staat. De producten uit de Tiny talents lijn zijn kindvriendelijk en veilig met een leuke twist.

De collectie bevat producten om specifieke vaardigheden te oefenen en ontwikkelen. Denk hierbij aan de ontwikkeling van de fijne motoriek, oog-hand coördinatie en het leren herkennen van vormen en objecten. Daarnaast bevat de Tiny talents lijn allerlei leuke activiteiten voor in bad.

Modern, kindvriendelijk en veilig

De producten van Tiny talents zijn modern, kindvriendelijk en veilig. Vol met leuke activiteiten voor jonge kinderen en prachtige producten in trendy kleuren die passen binnen een moderne levensstijl en interieur.

Klik en knoop Krokodil

Met deze super zachte knuffel krokodil leert je dochter of zoon verschillende type sluitingen open en dicht te maken. Lukt het om de verschillende delen van de krokodil op de juiste wijze aan elkaar vast te maken en te ontdekken wat er achter de rits in zijn mond verstopt zit?

Populair bij Tiny talents