Doe kleurboek glitter 3 in 1

Dit glitterende activiteiten- en kleurboek is dé manier voor urenlang vermaak. Naast kleuren kan er gescratched worden, zijn er diamond painting parels en glitter stickers zorgen voor glitterende resultaten wanneer de kleurplaten klaar zijn!

Giga edelstenen diamond painting

Diamond painting, ook voor de allerkleinsten! Met deze supermooie mega diamant stickers worden de mooiste diamond paintings gemaakt. De extra grote stenen zijn zelfklevend en kunnen op de 6 vrolijke kaarten worden geplakt. Maak jij eerst een glinsterende schildpad of toch een magische unicorn?

Glowing unicorns

Met deze Glowing unicorns word jouw slaapkamer magisch als het donker wordt! Plak de stickers op de Glowing unicorns en maak jouw eigen fantasie, zo op je muur of plafond. Als het donker wordt lichten ze één voor één prachtig op. Deze set bestaat uit 4 kunststof unicorn vormen met dubbelzijdige foam plakkers waarmee je … Continued

Unicorn bubbles bellenblaas

Bellen blazen is leuk, maar bellen blazen met een unicorn? Dat is écht leuk! Maak de mooiste stevige bellen met de bellenblaas van SES en gebruik de unicorn tool!

Unicorn bad bruisbal surprise

Deze unicorn bruisbal zorgt voor verrassingen in bad! Laat de bruisbal vallen in een vol bad, waarna de meest mooie kleuren tevoorschijn komen. Maar niet alleen de kleuren maken van het bad een feest, het hoogtepunt is natuurlijk de verrassing die uit deze bruisbal verschijnt! Welke verrassing zit er in jouw bad bruisbal?

Gieten en schilderen – Fantasiepaarden

Maak de mooiste beeldwerkjes van gips met SES Creative. Met deze set maak je veel verschillende beeldwerkjes die allemaal iets met paarden van doen hebben. De gipsen beeldjes ga je vervolgens zelf beschilderen in de mooiste kleuren en met glitterstof maak je ze zowaar nog mooier.