Ontdek Green Beedz!

Green Beedz, een groene innovatie in strijkkralen!

Investeren in een duurzame toekomst vinden we van groot belang. Wij zijn altijd op zoek naar innovatieve manieren om ons speelgoed en bedrijf stap voor stap te verbeteren. Daarom willen we, naast onze bestaande ECO-lijn en CO2-neutrale producten, de wereld kennis laten maken met Green Beedz!

Green Beedz is een collectie strijkkralenproducten. De collectie bestaat uit verschillende vormen legborden, een vrolijke kralenmix van 3000 kralen en meerdere thema sets. In moderne thema’s en kleuren!

Bijzondere strijkkralenmix

Green Beedz is de duurzame keuze voor strijkkralen, maar wat maakt de strijkkralen zo bijzonder? De strijkkralenmix is plant-based! Dat betekent dat de kralen in de mix grotendeels gemaakt zijn uit suikerriet! De strijkkralen uit de Green Beedz collectie hebben vrolijke, heldere kleuren en zijn 100% compatibel met andere (Beedz) strijkkralen. Je kunt de verschillende strijkkralen dus gewoon door elkaar gebruiken en strijken, wel zo duurzaam!

Van koelkast naar legbord

De verschillende vormen strijkkralen legborden die in de Green Beedz serie verkrijgbaar zijn de tweede innovatie in deze collectie! De legborden zijn gemaakt van gerecycled polystyreen. Een kunststof dat wordt teruggewonnen uit oude koelkast deuren! Een volledig schone en veilige recycle-stroom, die perfect is om te hergebruiken. SES Creative is trots dat ze zo een tweede leven kan geven aan producten en ze kan veranderen in waardevol speelgoed.

CO2 neutrale productie

Bij de productie van onze producten komt, net als bij alles wat gemaakt wordt, COvrij. Omdat wij duurzaamheid nastreven en onze CO2 willen compenseren, hebben wij een eigen bos aangekocht. Meer weten over hoe we dit aanpakken? Klik dan hier. Op deze manier kunnen we met trots zeggen dat ons speelgoed CO2 neutraal is.