Ontdek FunDo klei!

Dé interactieve manier van kleien! FunDo klei laat kinderen zien hoe verschillende gave dieren en dino’s gemaakt worden. Elke doos FunDo klei bevat voldoende klei voor drie dieren, instructies om ze te maken en een QR-code. Scan de codeom stapsgewijze tutorials te bekijken. FunDo klei is beschikbaar in drie verschillende sets. FunDo Wilde dieren, FunDo Boerderij dieren en FunDo dino’s! Welke kies jij?

Ontwikkel vaardigheden & stimuleer creativiteit

FunDo klei is een geweldige manier om kinderen te laten spelen. Het heeft ook veel voordelen op het gebied van de ontwikkeling van creativiteit. Door zelf dieren te maken en ze een persoonlijke touch te geven, leren kinderen hun verbeeldingskracht te gebruiken en nieuwe ideeën te bedenken. Dit helpt bij het ontwikkelen van hun artistieke vaardigheden en stimuleert de creativiteit.

Zorgeloos kleien

De klei in onze FunDo sets is super veilig. De klei wordt met zorg geproduceerd en in ons eigen lab getest. . Omdat veel kinderen gevoelig of zelfs allergisch zijn voor gluten hebben we hier bij de ontwikkeling van onze klei extra aandacht aan besteed. Zo kunnen alle kinderen probleemloos spelen met SES klei. Al onze klei is dan ook glutenvrij en vegan.

Ontdek alle dieren!

Made in Holland

Net als alle producten van SES is FunDo klei ontwikkeld in onze eigen speelgoedfabriek. In samenwerking met onze designers zijn de mooiste kleurcombinaties samengesteld, zodat de meest kleurrijke en grappige dieren en dino’s gemaakt kunnen worden. Van heldere tinten tot mooie pastelkleuren, voor optimaal speelplezier. De klei wordt per kleur gemaakt in onze eigen fabriek, getest en daarna verpakt door onze medewerkers. Made in Holland, gemaakt voor de wereld!

CO₂-neutraal

Bij de productie van klei komt, net als bij alles wat gemaakt wordt, CO₂ vrij. Omdat wij duurzaamheid nastreven en onze CO₂ willen compenseren, hebben wij een eigen bos aangekocht. Meer weten over hoe we dit aanpakken? Klik dan hier. Op deze manier kunnen we met trots zeggen dat onze klei CO₂ neutraal is. Dat geeft een goed gevoel!