FunDo klei

Dé interactieve manier van kleien! FunDo klei laat kinderen zien hoe verschillende gave dieren en dino’s gemaakt worden. Elke doos FunDo klei bevat instructies en QR-codes, die je samen kunt scannen om stapsgewijze tutorials te bekijken. FunDo klei is beschikbaar in drie verschillende sets. FunDo Safari Dieren, FunDo Boerderij dieren en FunDo Dino’s!

Dé interactieve manier van kleien

FunDo klei is beschikbaar in drie varianten. Ontdek de safari dieren, dino’s en boerderij dieren en maak ze stuk voor stuk helemaal zelf. Bij iedere set FunDo klei is bij de instructies een QR-code te vinden die kinderen laat zien hoe stap voor stap verschillende dieren worden gemaakt. Ontdek op deze interactieve manier hoe kinderen met de juiste stukjes klei bijvoorbeeld een panda, olifant of leeuw worden gemaakt!

Ontwikkel vaardigheden & stimuleer creativiteit

Naast het feit dat FunDo klei een geweldige manier is om kinderen te laten spelen, heeft het ook veel voordelen op het gebied van de ontwikkeling van creativiteit. Door zelf dieren te maken en ze een persoonlijke touch te geven, leren kinderen hun verbeeldingskracht te gebruiken en nieuwe ideeën te bedenken. Dit helpt bij het ontwikkelen van hun artistieke vaardigheden en stimuleert de creativiteit.

Zorgeloos kleien

De klei in onze FunDo sets is super veilig. Onze klei wordt in ons eigen lab getest en wordt met zorg geproduceerd. Omdat veel kinderen gevoelig of zelfs allergisch zijn voor gluten hebben we hier bij de ontwikkeling van onze klei extra aandacht aan besteed. Zo kunnen alle kinderen probleemloos spelen met SES klei. Al onze klei is dan ook glutenvrij en 100% vegan.

Ontdek alle dieren!

Made in Holland

Net als alle producten van SES is FunDo klei ontwikkeld in ons eigen laboratorium. In samenwerking met onze designers zijn de mooiste kleurcombinaties samengesteld, zodat de mooiste diertjes en dino’s gemaakt kunnen worden. Van heldere tinten tot mooie pastelkleuren, voor optimaal speelplezier. De klei wordt per kleur gemaakt in onze eigen fabriek, getest en daarna verpakt door onze medewerkers. Made in Holland, gemaakt voor de wereld!

CO2-neutraal

Bij de productie van klei komt, net als bij alles wat gemaakt wordt, COvrij. Omdat wij duurzaamheid nastreven en onze CO2 willen compenseren, hebben wij een eigen bos aangekocht. Meer weten over hoe we dit aanpakken? Klik dan hier. Op deze manier kunnen we met trots zeggen dat onze klei CO2 neutraal is. Dat geeft een goed gevoel!